Keune

Keune Algemeen

Keune Haircosmetics is met meer dan 86 jaar ervaring en vakmanschap in de ontwikkeling en creatie van professionele haarcosmetica, een van de grootste leveranciers van haarverzorgingsproducten voor de kapper. Keune professionele haarcosmetica word inmiddels in meer dan 60 landen ter wereld door kappers toegepast. Als zelfstandig familiebedrijf heeft Keune een unieke positie als exclusief producent van kappersproducten.

Color

Keune Tinta Color biedt de professionele haarkleur specialist een oneindig kleurpalet met ongelimiteerde creatieve mogelijkheden in kleurbehandelingen en kleuraccentueringen 100% grijsdekking. Het haar wordt tegelijkertijd optimaal verzorgd en krijgt een schitterende glans.

Keune Semi biedt een bijzonder haarkleurassortiment zonder ammonia. Voor toon-op-toonkleuringen. Gebaseerd op de exclusieve Silsoft-technologie met optimale verzorging, houdbaarheid en glans. Biedt een natuurlijke transparante dekking op grijs haar tot ruim 70%.

So Pure Color een milde en effectieve haarkleuring, geinspireerd door de natuur. So Pure Color is een ammonia-vrije permanente haarkleuring, verrijkt met gecertificeerde organische plantextracten waaronder gecertificeerde organische Argan olie, jasmijn en sandelhout.

DSC_0013 - kopie
keunecropped
Care Line man

De kracht van mineralen voor gezond haar
Keune Care Line Man voedt het haar en verbetert het evenwichtig functioneren van de natuurlijke functie van de hoofdhuid. Essentiële mineralen zorgen voor een langdurige verbetering. Het haar wordt gezond en glanzend.

 

Care Line

De kracht van mineralen voor gezond haarKeune Care Line producten verbeteren de balans van de hoofdhuid en dragen daardoor bij aan een betere conditie van het haar. Essentiële mineralen en proteïnen zijn voedende ingrediënten, die de werking van de hoofdhuid versterken. Door het gebruik van Care Line producten wordt een zichtbare verbetering bereikt van de conditie van haar en hoofdhuid. Het haar houdt zijn natuurlijke elasticiteit, veerkracht, zachtheid en glans.

 

 

SAM_23303 - kopie
product color
Blend

Professional hair care products
Blend gaat over individuele vrijheid in styling. Blend dicteert niet, maar geeft de tools om je eigen style te creëren. Mix, match en creëer. Blend geeft oneindig veel mogelijkheden en stimuleert je creativiteit.

 

Keratin Smoothing treatment

Glamorous hair for months
Keune introduceert een revolutionaire nieuwe salon behandeling, die het haar zijdezacht, glad, doorkambaar, pluisvrij en glamorous. De belangrijkste bouwsteen van het haar is keratine. Keune Keratin Smoothing Treatment zorgt voor opbouw van actieve Keratine aan de buitenkant van het haar en diep in de haarstructuur. Het resultaat blijft maanden zichtbaar. Keune Care Line Smoothing shampoo, contitioner en treatmens zijn essentieel voor thuisgebruik na de salonbehandeling. Deze 3 producten bevatten ook keratine en houden het haar zijdezacht en pluisvrij.

care line

 

so pure
So Pure

So Pure Natural Balance 100% pure plant essential therapy
So Pure Natural Balance is ontwikkeld na een jaren lange intensieve research. Plantenextracten en essentiële oliën zijn hoofdingrediënten. Kennis uit de phytotherapie, aromatherapie en homeopathie vormen de basis van het So Pure concept. So Pure Natural Balance is verrijkt met organische essentiële oliën. De productfilosofie berust op de werking en geurbeleving van 100% plantaardige ingrediënten. Meer dan 30 bijzonder planten-extracten en essentiële oliën zijn geselecteerd op So Pure Natural Balance te creëren