Keune

Keune Algemeen

Keune Haircosmetics is met meer dan 86 jaar ervaring en vakmanschap in de ontwikkeling en creatie van professionele haarcosmetica, een van de grootste leveranciers van haarverzorgingsproducten voor de kapper. Keune professionele haarcosmetica word inmiddels in meer dan 60 landen ter wereld door kappers toegepast. Als zelfstandig familiebedrijf heeft Keune een unieke positie als exclusief producent van kappersproducten.

Color

Keune Tinta Color biedt de professionele haarkleur specialist een oneindig kleurpalet met ongelimiteerde creatieve mogelijkheden in kleurbehandelingen en kleuraccentueringen 100% grijsdekking. Het haar wordt tegelijkertijd optimaal verzorgd en krijgt een schitterende glans.

Keune Semi biedt een bijzonder haarkleurassortiment zonder ammonia. Voor toon-op-toonkleuringen. Gebaseerd op de exclusieve Silsoft-technologie met optimale verzorging, houdbaarheid en glans. Biedt een natuurlijke transparante dekking op grijs haar tot ruim 70%.

So Pure Color een milde en effectieve haarkleuring, geinspireerd door de natuur. So Pure Color is een ammonia-vrije permanente haarkleuring, verrijkt met gecertificeerde organische plantextracten waaronder gecertificeerde organische Argan olie, jasmijn en sandelhout.

DSC_0013 - kopie
1922 by J.M.Keune

Een zorgvuldig samengesteld productaanbod voor styling, verzorging en scheren ontwikkeld om deel uit te maken van de routine van de stijlvolle man van nu. De producten zijn verrijkt met creatine en hennep. De hennep die in deze producten zit bevatten niet de geestverruimende THC.

 

Care

Met Keune Care heb je het middel in handen om prachtig, gezond haar te creëren. Essentiële mineralen en proteïnen zijn voedende ingrediënten, die de werking van de hoofdhuid versterken. Het resultaat is een gekalmeerde, gezonde hoofdhuid en gezond haar.

 

 

 

Blend

Keune Blend biedt een ultieme mix van producten voor elk moment, laat je creativiteit de vrije loop en maak je haar glad, kneed het, draai het, maak een kuif > kies je eigen style.

 

So Pure

De filosofie van So Pure Natural Balance is het bereiken van gezond en glanzend haar vanuit een goed functionerende hoofdhuid met de hulp van plantextracten. de beleving van rust, ontspanning en welzijn, creëert een balans van optimale innerlijke en uiterlijke verzorging. Deze balans versterkt gevoel en persoonlijkheid

 

care line
Keratin Smoothing treatment

Glamorous hair for months
Keune introduceert een revolutionaire nieuwe salon behandeling, die het haar zijdezacht, glad, doorkambaar, pluisvrij en glamorous. De belangrijkste bouwsteen van het haar is keratine. Keune Keratin Smoothing Treatment zorgt voor opbouw van actieve Keratine aan de buitenkant van het haar en diep in de haarstructuur. Het resultaat blijft maanden zichtbaar. Keune Care Line Smoothing shampoo, contitioner en treatmens zijn essentieel voor thuisgebruik na de salonbehandeling. Deze 3 producten bevatten ook keratine en houden het haar zijdezacht en pluisvrij.

 

Bond Fusion

Wie houdt er niet van gezond en prachtig verzorgd haar. Bond Fusion’s unieke systeem van gecombineerde proteïnen verbindt en versterkt de interne structuur van je haar.